16. august 2016

Think er nr. 1.

Årets bureauanalyse fra Bureaubiz er udgivet og Think! Digital ligger nr. 1 blandt alle bureauer (reklame-, medie-, digitale, kommunikations-, design-, mv.) med en omsætning op til 50 millioner. BBPI-analysen fortæller om bureauernes evne til at performe på en række vigtige parametre over de seneste 3 år. Der er mange tal og megen tekst, så vi har markeret det vigtigste for dig 🙂

Think Digital er en bemærkelsesværdig succes-historie. Bureauet er i sin fire-årige levetid blevet femdoblet i bruttoavance og overskuddet er blevet otte-doblet. Den udvikling giver en 1.plads i 1. division.
Bureaubiz

Vi har altid fokuseret på at levere den bedste rådgivning og det bedste produkt til vores kunder, og har følt os sikre på, at hvis vi leverer over forventning, altid går den ekstra mil og altid tager vores kunders forretning ligeså alvorligt som vores egen faglighed, så ville de monetære resultater komme. Analysen bekræfter os i, at det er den rigtige kurs. Nøgletal er gode redskaber, men sandheden ligger i den daglige leverance og i det tætte samarbejde med os og vores fantastiske kunder.

Think! Digital består nu af mere end 30 af Danmarks dygtigste digitale mennesker, og vi vokser fortsat. Vi går ind i et efterår, som vil bringe flere spændende nyheder, både på kundefronten, kollegafronten og hvad angår bureauets strategiske fokus for de næste par år.

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73