Axcess
Digital strategi, USER EXPERIENCE & Design

axcess-detail1axcess-detail1
t

Digital strategi og nyt, responsivt website for Axcess

IT-virksomheden Axcess A/S er kendt som en af landets bedste indenfor netværk og sikkerhed. Og det er ikke bare noget, som de siger. Axcess har faktisk flere gange vundet prisen for at være den bedste netværkspartner i branchen – ikke blot i Danmark, men i hele Europa.

Axcess’ forrige website var blevet noget bedaget i udtrykket og var ikke fulgt med virksomhedens øvrige udvikling. Sitet var, da det blev lanceret, state-of-the-art, men havde efterhånden en del år på bagen og trængte til et løft. Det digitale team hos Axcess var meget bevidste omkring, at her ikke blot var tale om et kosmetisk løft, da web er en af virksomhedens vigtigste kommunikationskanaler. Der var derfor stort fokus på at gøre forarbejdet ordentligt, inden de første designstreger skulle sættes.

Axcess bad derfor Think! Digital udarbejde virksomhedens digitale strategi. Målgrupperne blev beskrevet  i form af personas og der blev udviklet dokumentation for samtlige trin i virksomhedens kunderettede aktiviteter. De udviklede personas konkretiserede kundernes ”pain points” og gjorde det tydeligt, hvad der skulle kommunikeres og brugerrejserne gav et overblik over kundens rejse på tværs af kanaler: Pludselig blev det også tydeligt hvor og hvordan, der skulle kommunikeres. På baggrund af hvad, hvor og hvordan blev der udviklet en helt ny informationsarkitektur samt skabt rammerne for en indholdsstrategi med fokus på kundens behov.

Designet fulgte bagefter. Det positionerer virksomheden som en seriøs og ambitiøs it-partner med en stærk personlighed

3devices_wireframe3devices_wireframe
axcess-devicesaxcess-devices

Fokus på den gode historie

Det nye website præsenterer Axcess’ kompetencer i bredden og i dybden. For Axcess besidder rigtig mange specialistkompetencer, og er – for at sige det lige ud – pissedygtige til det, som de gør. Det er vigtigt, at dette skinner igennem på det nye website: Janteloven er blevet sat til side, og der er kommet fokus på at dele de positive kundehistorier og de mange certificeringer og priser, som virksomheden løbende hiver til sig. Axcess dygtige eksperter er derfor blevet placeret helt i front og er koblet tæt sammen med de løsninger, som der leveres ude hos kunderne.

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73