FK DISTRIBUTION
KONCEPTUDVIKLING, USER EXPERIENCE & STRATEGI

FK-PORTRÆT
Think! Digital er en vigtig sparringspartner for FK Distribution. Vi sætter stor pris på værdifuld sparring om nye ideer og koncepttanker. Det er vigtigt for os at blive udfordret og altid søge de rigtige løsninger. Det er især den sparring, som vi får hos Think!
Peter Rahbek, Digital Chef, FK Distribution A/S
t

KONCEPTUDVIKLING, USER EXPERIENCE & STRATEGI

FK Distribution er Danmarks største distributør af trykt markedsføring. Virksomheden omdeler en meget stor del af de tilbudsaviser, der ender i danskernes postkasser hvert år – men selv om man er en printvirksomhed skal der digitaliseres. Det er både spændende og udfordrende at få lov at være en del af et så omfattende projekt.

Som en del af digitaliseringen af tilbudsavismarkedet har Think! Digital arbejdet tæt sammen med udviklingshuset Pentia og apphuset Jayway, og naturligvis FK Distributions dygtige, digitale stab. Det er der kommet flere spændende digitale løsninger ud af. Bl.a. muligheden for at fremsøge, se og sammenligne de enkelte tilbud i tilbudsaviserne, og gennem udvikling af “Mine Tilbud” – en app til iOS og Android, som gør det nemmere og mere behageligt at søge efter tilbud og læse tilbudsaviser på en mobiltelefon eller en tablet. Sidste spændende skud på stammen er muligheden for at finde helt lokale tilbud fra de enkelte butikker i de store dagligvarekæder.

Think! Digital har bidraget med strategisk rådgivning for at forme et langsigtet roadmap, med specifik konceptudvikling, user experience design og ikke mindst med de informationsarkitektur-kompetencer der skal til, for at skabe en effektiv søgemaskine. Vi har i den forbindelse sammen med FK Distribution opbygget en omfattende taksonomi over danske dagligvareprodukter.

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73