ihi Bupa
DIGITALT LEAD BUREAU

IHI-PORTRÆT
Think! Digital er professionelle, kundefokuserede og har en passion for digitale løsninger af høj kvalitet. Der er ingen tvivl om, at de er blandt de bedste til det de gør. De vil rådgive og udfordre dig, og som partner arbejde tæt sammen med dig fra projektafgrænsning til levering af den endelige løsning. 
Maria Liljenberg, eBusiness Portefølje Manager hos Bupa International
t

Digitalt lead bureau

Bupa International tilbyder sygesikring til private og virksomheder samt rejseforsikring. Bupa International er en af verdens største leverandører af sundhedsydelser med mere end 11 mio kunder i 192 lande og mere end 52.000 medarbejdere på verdensplan.

ihi Bupa forstod tidligt, at digitale medier spiller en vigtig rolle, når det kommer til at nå ud til potentielle kunder og servicere eksisterende kunder og partnere: ihi Bupa var således first mover og den første virksomhed i verden til at sælge forsikringer online tilbage i 1996.

I 2011 blev Think! Digital valgt som digitalt lead bureau for ihi Bupa.

Vi har stået for udvikling af deres overordnede digitale strategi inklusiv udvikling af personas, brugerrejser og grafisk design af virksomhedens hjemmeside samt selvhjælpsportaler. Vi har desuden stået for udvikling af forsikringsmæglernes digitale platform samt udførelse af kampagner og tjenester. Alle tjenester er leveret på talrige digitale platforme, herunder virksomhedens Sitecore platform.

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73