NNE PHARMAPLAN
GLOBALT, SOCIALT INTRANET

DET NYE, SOCIALE INTRANET

Avanceret søgemaskine

AVANCERET SØGEMASKINE

NNE Pharmaplan lever af at sælge viden. Data, information og indhold skal være let tilgængeligt ligegyldigt, hvor det er indekseret. Alt indhold er organiseret og kategoriseret, hvilket gør det let og hurtigt at lokalisere via en effektiv søgefunktion.

SOCIALE FUNKTIONER

SOCIALE FUNKTIONER

Medarbejdere kan oprette online interessefællesskaber og dele viden med ligesindende kollegaer.

KVALITETSSTYRING AF INDHOLD

KVALITETSSTYRING AF INDHOLD

For at sikre at medarbejderne og ledelsen forstår, hvordan indholdet bliver benyttet sker der løbende, automatisk afrapportering.

TILGÆNGELIGHED

TILGÆNGELIGHED

De fleste medarbejdere arbejder typisk eksternt fra kundernes adresser, derfor tilbyder systemet nem adgang via mobile enheder.

t

Videndeling på tværs

NNE Pharmaplan er verdens absolutte førende rådgivende ingeniørvirksomhed i den komplekse farma- og biotekindustri.

Think! Digital hjalp NNE Pharmaplan med at skabe en ny global, videnplatform (social portal).

Vi stod blandt andet for strategiudvikling, brugeroplevelse, koncept og design. Som assisterende produktejer havde vi ansvaret for den overordnede kvalitet samt håndtering af backloggen.

På baggrund af en analyse af brugernes behov på tværs af regioner i Asien, Europa og USA og kombineret med målene i virksomhedens strategiske roadmap, fik vi udviklet et koncept til effektiv videndeling og strategisk brug af intranettet.

Vi tog udgangspunkt i, hvor vigtigt internettet er blevet for vores liv og arbejde: Visionen var at genskabe denne tendens på NNE Pharmaplans nye, sociale intranet! Vi ønskede at gøre virksomhedens intranet til et centralt mødested for viden og hjælpe NNE Pharmaplan med at fungere som en global konsulentvirksomhed, hvor det primære aktiv er viden.

Hele projektet varede 5 måneder og er baseret på EPiServer CMS.

 

Løbende konsulentydelser

Think! Digital har desuden en løbende rolle som intern konsulent og rådgiver om digital strategi, indholdsstrategi, social mediestrategi og digital kommunikation på virksomhedens øvrige kunderettede, digitale platforme.

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73