SEB PENSION
DESIGN AF ET INTERAKTIVT SALGSVÆRKTØJ TIL IPAD

SEB-detailSEB-detail
t

Design af et interaktivt salgsværktøj til iPad

SEB Pension tilbyder pensions- og bankydelser i Danmark og Sverige og er det fjerde største kommercielle pensionsselskab i Danmark.

SEB Pension revolutionerede pensionsindustrien tilbage i 2010 med deres nye pensionsprodukt; “Tidspension”, der tilbød kunderne det bedste af de eksisterende produkter på markedet: Både et forventet højere afkast OG en lavere risiko. Som et resultat heraf blev produktet mødt med en vis skepsis. Produktet er baseret på en række komplekse, matematiske formler, der gør det vanskeligt at forstå mekanikken bag og endnu sværere at forklare kunderne, som i forvejen var kritiske over for dette “nye og magiske” produkt.

SEB indgik et samarbejde med Think! Digital som den kreative partner og Insilico som teknisk partner med henblik på at udvikle det perfekte værktøj til deres salgsteam. Værktøjet skulle gøre det lettere at forklare alle SEBs pensionsprodukter og fjerne mystikken omkring “Tidspension”. Opgaven var: Skab det perfekte produkt præsentationsværktøj til iPad og gør salgspræsentationen mere interaktiv og overbevisende. Vis produktets egenskaber og USP’er på en simpel og ønskværdig måde.

devices_wireframedevices_wireframe
SEB-detail2SEB-detail2

Fra data til sex

Pensionsordninger er utrolig datadrevene; De består af en række transaktioner fra A til B til C. Men lad os være ærlige: Tal og data er ikke sexet.

Vores designer hentede inspiration fra SEB’s ikoniske bygning i København, og implementerede et isometrisk design med runde hjørner på alle diagrammer. Dette gav den en smukkere fremstilling og samtidig forbindes det visuelle udseende med det ikoniske look på hovedkontoret i Danmark.

For at gøre app’en nem at bruge blev der udviklet en meget simpel og intuitiv navigation: Fokus var at præsentere den fulde produktportefølje og sammenligne de forskellige afkast mens de blev simuleret på forskellige markedssituationer. Formålet var at vise de stærke og svage sider i de forskellige pensionsløsninger samt tilbyde fuld gennemsigtighed og gøre det nemmere for kunderne at forstå dynamikken.

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73