SPARINVEST
Strategi, USER EXPERIENCE & Design

NY, DIGITAL BUSINESSPLATFORM FOR SPARINVEST

t

Think! Digital blev hyret til at skabe en ny, digital business platform for Sparinvest

Sparinvest blev børsnoteret i 1868 som den første, børsnoterede investeringsforening i Danmark og er siden vokset til en international fond: I dag forvalter Sparinvest 15 mia EUR og markedsfører sine produkter i 16 lande. Sparinvests kunder og samarbejdspartnere spænder fra professionelle institutionelle investorer til banker og til små private investorer.

Det store spænd i målgruppen betyder at massekommunikation ikke vil fungere på Sparinvests medier: Kommunikation rettet mod en professionel fondsadministrator i Tyskland vil ganske enkelt ikke matche de behov, som en privat, dansk investor, der snakker med sin bankrådgiver, har.

Kommunikationen omkring finansielle ydelser bliver ydermere besværliggjort af en række strenge regler og love, der varierer fra land til land i EU.

For at sparke projektet i gang, blev der udarbejdet en digital strategi på grundlag af de strategiske mål for den samlede forretning og en detaljeret analyse af behovene i de forskellige brugersegmenter.

Personas og touch point diagrammer blev designet for at få en bedre fornemmelse af brugernes adfærd parret mod de digitale muligheder inden for de enkelte segmenter. Vi ønskede at få en bedre forståelse af brugen af CRM og segmentering i fonden.

 

Sitecore Customer Engagement Platform

Tidligt i projektet blev Sitecore valgt som den tekniske platform. Sitecores Customer Engagement platform er bygget til at håndtere målrettet indhold og den konceptuelle ramme blev bygget op omkring dynamiske indholdsaktiver. Resultatet blev en række hjemmesider målrettet brugernes individuelle behov.

  • Think! Digital leverede den digitale strategi, herunder brugeroplevelsesdesign, personas og grafisk design til den nye digitale platform.
  • Pentia designede systemarkitekturen og udviklede løsningen i Sitecore.
  • Løsningen gik i luften i slutningen af 2012.
  • Du kan besøge den danske hjemmeside her: www.sparinvest.dk

Vi gi'r kaffe

Rosenvængets allé 25, 2.
2100 København Ø
+45 31 64 01 00
lets@thinkdigital.dk
CVR: 33 95 24 73